Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

DR Intenzyme Brompapa kapszula 60db

Ár:
5.100 Ft (4.016 Ft + ÁFA)
Cikkszám: flv2294
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Greenmarket szállítási információk

Késleltetett felszívódású kapszula!
A DR kapszula ellenáll a gyomorsavnak, így az összetevők a bélrendszerben szívódnak fel!
Az emésztőenzimek feladata, hogy elősegítsék a tápanyagok kémai lebontását. Az emésztőenzimek hiánya esetén gyakori a rendszeres puffadás, nagymértékű gázképződés, gyomorpanaszok, böfögés, rendszeres hasmenés, székrekedés.
Szerezhető hűségpontok: 0
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2024-04-09

Leírás és Paraméterek

Brompapa Intenzyme DR kapszula (60db)

 


Késleltetett felszívódású kapszula!
Támogatott enzimatikus védelem!


Enzimek:

Az enzimek a szervezetünkben lejátszódó minden folyamatban, így az emésztésben és kulcsszerepet játszanak. Az emésztőenzimek feladata, hogy elősegítsék a tápanyagok kémai lebontását. Kutatások bizonyították, hogy a kor előrehaladtával, az emberi szervezetben az enzimtermelés fokozatosan lelassul, az enzimszint csökken, mely krónikus betegségek kialakulásához vezethet.

Milyen enzimeket ismerünk?

- Emésztő.
- Transzportáló (szállító).
- Transzformáló (a tápanyagok átalakításában közreműködő).
- Metabolizáló (a tápanyagok lebontásában, felszívódásban segítő és kiválasztó).

A testsaját enzimek szabályozzák:
- Szabadgyök lekötését és szállítását.
- Az érelmeszesedés lerakódásainak (koleszterin) leépítését.
- A vér folyékonyságát (trombózis megelőzése).
- A blokkolt idegvezetékek felszabadulását.
- A sebgyógyulást és a fájdalomcsillapítást.
- A sav-bázis háztartást.
- Az emésztést.
- A hormonrendszert.
- Az autoimmun betegségeket (ízületi fájdalmak, sokízületi gyulladás, köszvény).
- A fertőzéses betegségek (vírusos, bakteriális) gyógyulási folyamatát.
- Az elfajult sejtek (tumorok) felismerését és megsemmisítését.

Mindennapi étkeink:

- A tejtermékek, olajak, magvak és diófélék zsírtartalma például viszonylag magas, s viszonylag magas a saját zsírjuk emésztését elősegítő lipáz koncentrációjuk.
- A szénhidrátokban dús ételekben, mint például a gabonafélékben több az amiláz és kevesebb a lipáz és a proteáz.
- A sovány húsokban tetemes mennyiségű proteáz van, katepszin formájában, és egy kis amiláz.
- Az alacsony kalóriatartalmú gyümölcsökben és zöldségekben kevesebb a fehérjét és a keményítőt emésztő enzim, ellenben sok a növényi rostok lebontásához szükséges celluláz nevű enzim.

Az ipari élelmiszerek enzimekben hiányosak!
A tartósítószerek és a tartósítási eljárások egy része, valamint a főzési hő 46°C felett tönkreteszi a táplálékainkban természetesen megtalálható enzimek nagy részét. Emiatt a szervezetünk arra kényszerül, hogy több enzimet termeljen.

Fogyasszunk nyers, enzimekben bővelkedő élelmiszereket! A nyers ételekben megtalálható enzimek segítik az emésztést. Ahhoz, hogy a táplálékból enzimekhez jussunk nyers élelmet kell fogyasztanunk. Ennek egyik fő oka, hogy az enzimek hő tűrése általában alacsony.

A húsokat ritkán fogyasztjuk nyersen, jellemzően átfőzzük, túlsütjük őket és ezzel a bennük található enzimeket károsítjuk.

A nyers húsokban található proteázok (fehérjebontó enzimek) megfelelő körülmények között elkezdik a húsok bontását, ami egyfajta előemésztésnek tekinthető. A nyershúsokat fogyasztó ember szervezetének kevesebb enzimet kell kiválasztania, így energiát spórol meg. Ez a folyamat adja például az eszkimók jó egészségi állapotának titkát, de a modern emberre ez csekély mértékben jellemző.

Fehérjefogyasztás előtt és közben érdemes növényi proteázokat tartalmazó Brompapa étrend-kiegészítőt fogyasztani, mely papaya kivonatot (papaint), ananászkivonatot (bromelint) és inulinban gazdag articsókát tartalmaz. Ezzel a kiegészítéssel pótolhatjuk a hőkezelés során károsult enzimeket, ezáltal a nyers élelmiszerfogyasztás hatását érhetjük el.

Az emésztőenzimek hiánya esetén gyakori:
- Rendszeres puffadás, nagymértékű gázképződés.
- Gyomorpanaszok, böfögés, rendszeres hasmenés.
- Tápanyagok elégtelen felszívódásából eredő egyéb hiánybetegségek.
- Székrekedés.

Összetevők:
Flavin7 Bioflavonoid complex (vörös szőlő mag-héj szárítmány, cirok mag-héj szárítmány, feketeszeder mag-héj szárítmány, feketecseresznye mag-héj szárítmány, feketeribizli mag-héj szárítmány, pirosribizli mag-héj szárítmány, szilva héj szárítmány, almahéj szárítmány), Articsóka őrlemény (cinarin), kapszula borítása: zselatin (zselésítő anyagok: Hipromellóz, Gellángumi), Papain enzim papayaból kivonva, Bromelain enzim ananászból kivonva.

Hatóanyagok az ajánlott napi bevitelben:

  1 kapszula 2 kapszula
Articsóka őrlemény:
- ebből cinarin
150 mg
1,5 mg
300 mg
3 mg
Papain enzim 25 mg 50 mg
Bromelanin enzim 25 mg 50 mg
Össz polifenol
- ebből flavonoid
6,68 mg
4,68 mg
13,35 mg
9,35 mg


Késleltetett felszívódású kapszulába csomagolva, hogy csak ott fejtse ki hatását, ahol a legnagyobb szükség van rá!


Késleltetett felszívódású kapszula / DR kapszula:
A klasszikus lágyzselatin kapszula tartalmának felszívódása 5 perccel a bevétel után a gyomorban megkezdődik. A késleltetett felszívódású kapszulában a hatóanyagok, 45 perccel a bevétel után, a gyomor savas közegén védetten átjutva, már a béltraktusban fejti ki a hatását.

- Filmbevonat nélkül védi a hatóanyagokat a savak ellen.
- Növényi alapú, vegetáriánus kapszula.
- Továbbfejlesztett stabilizált nedvesség érzékenység.
- Ízek és szagok elfedése, amellyel csökkennek az emésztési irritációk.

Kiszerelés:
- 60 db késleltetett felszívódású DR kapszula.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!