Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

LAKSHMY CHILLI ŐRÖLT

Ár:
550 Ft (433 Ft + ÁFA)
Cikkszám: ML044727
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Greenmarket szállítási információk

Finomra őrölt chilipor Indiából – a minőség és a fűszeres ételek kedvelőinek, a Toldi Fűszer Őrölt Fűszerek kínálatából.
Elérhetőség: Külső raktáron 2-5 nap
Szerezhető hűségpontok: 6
Szállítási díj: 1.500 Ft
Menny.:Darab

Leírás és Paraméterek

Készlet állapot Normál
Kiszerelés 40 g
Vonalkód 5999550160102

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

Cikkszám: ML110720
540 Ft
A francia konyha kedvelt fűszere, zöldség- és csontleves, baromfiételek, mártások ízesítője. Kiváló még sült húsok, főleg báránysültek, tojásételek fűszerezésére is. Mindenféle gomba, gombás ételek és gombás mártások elengedhetetlen fűszere. A turbolya magyar népies neve: illatos turbolya, olasz saláta, zamatos turbolya, édespetrezselyem. A turbolyával megszórhatjuk a frissen sült omlettet vagy rántottát, a különféle kevert salátákat, adható burgonyasalátához, s minden olyan ételhez is kipróbálható, amelyhez az eredeti receptben petrezselyem szerepel.
Cikkszám: ML110987
540 Ft
"Összetevők: paprika*, koriander*, bors*, köménymag*, zeller*, hagyma*, gyömbér*, majoránna*, jamaikai szegfűbors*, kardamom*, fokhagyma*, szerecsendió*, szerecsendió virág*, babérlevél*, kurkuma*, fahéj*, görögszéna mag*, római kömény*, szegfűszeg* A sült hús fűszerkeverék használható sültek ízesítésére valamint pácoláshoz egyaránt"
Cikkszám: ML110975
540 Ft
Eredeti hazája a Földközi-tenger környéke, de ma már nagyüzemi módon és kiskertekben egyaránt termesztik. A növény szárított, morzsolt levele és virágzata a fűszer. Felhasználható levesek főleg krumpli- és gombaleves, főzelékek pl. krumpli, babfőzelék, mártások, húsételek, köztük szárnyas és vadhúsok, továbbá húskészítmények ízesítésére. Kacsa, bárány, birka, ürü, továbbá grillételek, májas és véres töltelékek elkészítésénél szinte nélkülözhetetlen, mert tompítja vagy elveszi a húsok mellékízét.