Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Általános Szerződéses Feltételek

Bevezetés
Rendelés
Termékinformáció
Árak,fizetési módok
Rendelkezésre állás
Szállítás, áruátvétel
Csomagolás
Elállás joga
Visszaküldés
Garancia
Személyes adatok védelme
Felelősség korlátozása

 

Bevezetés

Az alábbi részletezett Általános Vásárlási Feltételek (továbbiakban ÁSZF) egymással kölcsönös szerződésben álló felekre vonatkozik. Egyrészről a www.greenmarket.hu honlap használóira, (továbbiakban "Vevő"), másrészről a GK Online Kft.-re (továbbiakban Eladó).
A honlapon található ÁSZF a megjelenés pillanatától érvényesek és nem alkalmazhatóak a korábban megkötött szerződésekre. A honlapon leadott minden rendelésre a leadásának időpontjában, érvényben lévő ÁSZF érvényesek. Rendelés leadásával a Vevő az itt elolvasott feltételeket feltétel nélkül elfogadja.
A Vevő tudomásul veszi, hogy a GK Online Kft. portálon végrehajtott megrendelés következményeként a megrendelt termékre közötte és az Eladó között adás-vételi ill. szállítási szerződés jön létre. A szerződés kötés nyelve MAGYAR

Rendelés

Három rendelési forma áll a Vevő rendelkezésére:

- Interneten keresztül a www.greenmarket.hu honlapon, éjjel-nappal a hét minden napján.

- E-mailen keresztül: info@greenmarket.hu

- Faxon: +36-1-707-9750

- Webáruházunkban leadott rendelésekről automatikus visszaigazolást küld a rendszer, ha nem kapott ilyet akkor a rendelés nem sikerül.

- A rendelés útvonalától függetlenül (e-mail, fax) a webáruházban megadott vásárlási feltételek az érvényesek.

Termékinformáció

A GK Online Kft. mindent megtesz a termékek alapvető tulajdonságainak minél hitelesebb feltüntetése érdekében. Ennek módja a partnerek, illetve a beszállítók által adott technikai adatok és termékleírások illetve a termékről készült fényképek, melyek publikálása a technikai korlátoknak megfelelően és a legmegfelelőbb piaci standardok tiszteletben tartásával történik. A gyártóknak jogukban áll a termékeik műszaki adatait módosítani, illetve a gyártmányokat is megszüntetni minden előzetes bejelentés nélkül.

Árak, fizetési módok

A honlapon megadott eladási árak magyar Forintban vannak megadva és tartalmazzák az általános forgalmi adót és az egyéb közterheket. A feltüntetett árak szállítási költség nélkül értendőek. A termékeink szállítási költségei a Vevőt terhelik és a rendelés lezárásaként, számlázáskor a kiválasztott termékek mellet külön tételként szerepeltetjük a számlán.
Számlázáskor mindig azt az árat vesszük figyelembe, amely a megrendelés pillanatában a honlapunkon szerepel. Árváltozás esetén, mindíg az ügyfélnek kedvezőbb áron biztosítjuk a termékeket.
Áruházunkban készpénzes, illetve elő átutalásos fizetési módokra van lehetőség. Személyes átvétel esetén üzletünkben Bankártyás fizetésre is van lehetőség.
Elő átutalás esetén kérjük a megrendelésen szereplő megrendelői nevet, írják a közleménybe. GK Online kft Bankszámlaszám : K&H Bank: 10401196-00013078-00000003

Rendelkezésre állás

Megrendelését a termék raktáron való rendelkezésre állásának megfelelően teljesítjük. Ha az Ön által megrendelt áru a raktárkészletünkben nem áll rendelkezésre, akkor telefonon, e-mailben értesítjük, hogy milyen határidővel tudjuk a kiszállítást teljesíteni.
Ha több árut rendel, és közöttük vannak olyan termékek, melyek ideglegesen nem állnak rendelkezésre raktárkészletünkön, akkor kérésre kiszállítjuk a rendelkezésre álló árukat, és a hiányzó termékeket azok beérkezése után teljesítjük.
Egyes termékeket, csak egyedi megrendelés alapján szállítunk, a speciális szállítási határidőket a termék adatlapjában feltüntetjük. Egyedi rendelésre szállított termékek estében az eladó jogosult előleget kérni az összeg nagyságára tekintet nélkül.

Szállítás, áruátvétel

A Honlapon vásárolt termékeket az ország egész területére kiszállítjuk. A szállítás arra a címre történik, amely a rendelésnél megadásra került.

Kérjük a szállítási címet, úgy határozzák meg, hogy az áruátvétel időpontjában munkanapokon 8-17 óráig a futárnak lehetősége legyen az áru átadására.

Szállítás, átvétel módja:

Személyes átvétel - raktáron lévő termékek esetében üzletünkben 1-3 munkanapon belül a termékek átvehetők. Minden esetben telefonon értesítjük a vásárlót az átvétel napjáról. Fizetés vagy előre átutalással, vagy a helyszínen készpénzben lehetséges.

Cím:

1097 Budapest Tóth Kálmán utca 33/c Nádasdy utca sarok  (nyitvatartási időben)

Debrecen Mikepércsi út 168. MYBOX bevásárló központ (megbeszélt időpontban, nyitvatartási időben)

Futárszolgálat segítségével – Ha a termék raktáron van (az esetek döntő többségében igen) akkor a rendelés visszaigazolásától számított 48-92 órán belül Magyarország teljes területén otthonába érkezik futárszolgálat segítségével. A kiszállítás munkaidőben 8-17 óra között történik, mivel a futárok hasonlóan dolgoznak, mint a postai kézbesítők, így pontosan nem lehet meghatározni, mikor érkeznek a kézbesítés helyére. Emiatt kérjük olyan szállítási címet, határozzon meg, ahol biztosítani tudja ez áru átvételét. Amennyiben a szállító nem talál a kézbesítés helyén senkit, telefonon veszi fel a kapcsolatot a címzettel. Ezért fontos, hogy olyan telefonszámot adjon meg a regisztrációnál, amelyen bármikor el lehet Önt érni.

Futárszolgálattal kézbesített csomagok költsége egységesen 1000Ft/csomag, amennyiben a megrendelés eléri a 15000Ft-ot a kiszállítás ingyenes.

Futárszolgálattal kiszállított termékek esetében a FUTÁR jelenlétében a csomagot ki kell bontani, a csomag belső tartalmát ellenőrizni kell, szemmel látható sérülés esetén a futárnak jegyzőkönyvet kell felvenni.Ennek elmulasztása esetén ilyen jellegű reklamációt nem áll módunkban elfogadni! Amennyiben a termék felhasználása során rejtett hibára derül fény, pl hiányos, hiányzó alkatrész, azt írásban kérjük a vevőszolgálatunk felé megküldeni, ha lehet fényképpel ellátva.

A kivételeket a termék leírásában (szállítási határidő alatt) mindig feltüntetjük.

Postai után vétellel(csak kifejezett kérés esetén) - Bizonyos termékek nem szállíthatók postai úton, illetve a bonyolult, változó szállítási díjak miatt csak egyedi esetben lehetséges.
Cégünk mindent megtesz annak érdekében, hogy a honlapon feltüntetett szállítási határidőket betartsa. Mindazonáltal nem tudjuk a felelősséget vállalni a szállítás során történt, a szállítási szerződésen kívül álló harmadik fél által vagy a Vevő által vagy egy előre nem látható és kivédhetetlen ok által okozott késedelemnek, illetve a csomag elvesztésének következményeiért.

Csomagolás

A megrendeléseket biztonságos kartondobozban, vagy bélelt borítékban csomagolva szállítjuk. Így a megrendelt áruk szállítás közben nem sérülhetnek. Amennyiben mégis külsérelmi nyomokat lát átvételkor a csomagoláson, úgy vetessen fel a futárral jegyzőkönyvet erről az esetről, amelynek egy példánya Önnél marad és egy példány a kézbesítőnél. Ennek elmulasztása esetén ilyen jellegű reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

Elállás joga

A Vásárlónak 14 napig jogában áll a megrendelt terméket a Szolgáltató részére hiánytalanul visszaküldeni. A Távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II. 5.) Kormányrendelet értelmében a visszaküldés költségei a Vásárlót terhelik. A termék sérüléséből adódó költségek a vevőt terhelik. Az Eladó köteles az áru ellenértékét a csomag kézhezvételétől számítva 10 napon belül visszajuttatni a vásárlónak. A visszatérítés összegét az Eladó az áru kézhezvételéig (a vásárlótól való visszaérkezésig) jogában áll visszatartani. Utánvéttel feladott csomagot NEM veszünk át. Az elállásra nyitva álló 14 munkanapos határidő attól a naptól kezdődik, amikor a vásárló a csomagot átvette, illetve ha a 14. nap nem munkanap a következő munkanapig.

A vásárló az elállás szándékát az itt található űrlapot, kitöltve teheti meg.

Az eladó kizárólag sérülésmentes, hiánytalan tartalmú, továbbértékesítésre alkalmas terméket köteles visszavenni. A vevő a termék jellegének, tulajdonságainak és működésének megállapításához szükséges használatot meghaladó használatból eredő értékcsökkenésért felel. A csomag cégünkhöz történő beérkezését követően, megvizsgálja, minőségét annak hiánytalanságáról meggyőződik.

Amennyiben vizsgálat nyomán a termék eladhatatlannak bizonyul a terméket az Eladó visszaküldi a vevőnek. Elállás esetén a GK Online Kft. nem köteles az átvett vételár, szolgáltatási díj után kamatot fizetni.

Visszaküldés

A termékek visszaküldése kizárólag postai, futár vagy más (Vevő által megrendelt) szolgáltatói úton lehetséges. A visszárut minden esetben normál postai küldeményként kérjük feladni, mert utánvétes csomagokat irodánkban nem áll módunkban fogadni. Az áru ellenértékének visszajuttatása minden esetbe átutalással történik. Figyelem, a visszaküldés költsége a Vevőt terheli, kivéve, ha a kiküldött termék nem egyezik meg a megrendelt termékkel. (A szállítás a Vevő kockázatára történik.)

Garancia

Az eladó az általa eladott árukra terméktípusoktól függően, eltérő, a hatályos jogszabályoknak megfelelő szavatossági időt vállal. Az ettől eltérő szavatossági idő vagy jótállás, és ennek időtartama az adott áru mellett van feltüntetve. Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk.-ban és a 117/1991. (IX.10.) sz. kormányrendeletben foglaltak az irányadóak. Minden termékhez garanciajegyet adunk.

Személyes adatok védelme

Bizonyos információk, adatok elengedhetetlenek a rendelés felvételéhez, a vásárlás teljesítéséhez, a számlakiállításhoz, a garanciához, jótállási szerződéshez. Nélkülük a rendelés visszavonható és érvénytelennek minősül. A honlap használatával a Vevő teljes körű felelősséget vállal azért, hogy a megadott adatok hitelesek és a valóságnak megfelelnek. A Vevő által megadott adatokhoz állandó hozzáférhetőségi és helyreigazítási joga van, az aktuális európai és nemzeti törvénynek megfelelően. A GK Online Kft. nem adja át harmadik fél részére a személyes adatokat, kivételt képez, amikor a harmadik fél a GK Online Kft. szerződéses alvállalkozója, (pl. futárszolgálat) és a Vevővel kötött vásárlási szerződés teljesítéséhez elengedhetetlen a legszükségesebb adatok átadása. Továbbá amennyiben ezt törvény vagy a hatóság kötelezővé teszi. GK Online Kft. az érdeklődőknek promóciós e-maileket küld, melyben újdonságokról, kiárusításokról, illetve hasznos információkról értesíti vásárlóit. A GK Online Kft. az egyedüli jogosult a Vevőre vonatkozó információknak a kezelésére. Kizárólag a GK Online Kft.-nek áll jogában akciós anyagokat, tartalmazó reklámokat küldeni.

A felelőség korlátozása

GK Online Kft. áruházban való vásárlás feltételezi a vásárló részéről az internet lehetőségeinek és korlátainak ismeretét és elfogadását, különös tekintettel a technikai teljesítményekre és a felmerülő hibákra. GK Online Kft. semmilyen módon nem felelős az alább felsorolt pontokban foglaltak miatt, bármilyen okból is következtek be:
- Az Interneten küldött és / vagy fogadott bármilyen adat.
- Bármilyen működési hiba az internetes hálózatban, ami megakadályozza a GK Online Kft. áruházának akadálytalan működését és a vásárlást.
- Bármilyen meghibásodás, bármely vételi eszközben a kommunikációs vonalakon.
- Bármely levél - függetlenül attól hogy papír, vagy elektronikus formában érkezett - , de főleg bármilyen adat elvesztése.
- Bármely szoftver nem megfelelő működése.
- Bármilyen programhiba, abnormális esemény vagy technikai hiba következményei.
A résztvevő felelőssége felmérni, hogy hogyan védheti meg a számítógépén tárolt adatait a behatolóktól. Egyedül a vásárló felelős a GK Online Kft. áruházához való kapcsolódásáért és a GK Online Kft. áruházában való vásárlásért. A GK Online Kft. szabadon megváltoztathat bármilyen árat, határidőt. A változás a GK Online Kft. áruházában történt megjelentés időpontjától lép életbe. A GK Online Kft. bármikor módosíthatja a vásárlás feltételeit és szabályait értesítés és bárminemű kötelezettség nélkül. Bármely módosítás abban az időpontban lép életbe, amikor online megtalálható a GK Online Kft. áruházában, módosítására csak írásos formában, e-mailben kerülhet sor.