PALEOLIT CEYLONI FAHÉJ ŐRÖLT 50G
Ár:
500 Ft
(394 Ft + ÁFA)
Cikkszám: | ML104544 |
Átlagos értékelés: | Nem értékelt |
Greenmarket szállítási információk |
|
Elérhetőség: | Külső raktáron 2-5 nap |
Szerezhető hűségpontok: | 6 |
Szállítási díj: | 1.500 Ft |
|
Leírás és Paraméterek
Készlet állapot | Normál |
Kiszerelés | 50 g |
Vonalkód | 5999564046393 |
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Hasonló termékek
Cikkszám: ML014362
500 Ft
A szerecsendió kellemes, egyedi aromájú, ugyanakkor nagyon intenzív fűszer, ezért érdemes óvatosan adagolni. Hús-, vagy zöldséges ételekhez egyaránt jól illeszkedik, de mártásokat, vagy édes krémeket is gazdagíthatunk aromáival.
Cikkszám: ML110977
510 Ft
Fokhagymára emlékeztető illatú és ízű, vadon termő fűszernövény. A medvehagyma rendkívül egészséges: méregtelenít, csökkenti a vérnyomást, jót tesz az érelmeszesedés ellen, fertőtleníti a gyomrot és serkenti a bélműködést. A konyhában sokféleképpen használható: salátákhoz, levesekhez, húsokhoz, főzelékekhez, kelt tésztákhoz (töltelékként) jól illik, de készülhet belőle például pesto is.
Cikkszám: ML110975
510 Ft
Eredeti hazája a Földközi-tenger környéke, de ma már nagyüzemi módon és kiskertekben egyaránt termesztik. A növény szárított, morzsolt levele és virágzata a fűszer. Felhasználható levesek főleg krumpli- és gombaleves, főzelékek pl. krumpli, babfőzelék, mártások, húsételek, köztük szárnyas és vadhúsok, továbbá húskészítmények ízesítésére. Kacsa, bárány, birka, ürü, továbbá grillételek, májas és véres töltelékek elkészítésénél szinte nélkülözhetetlen, mert tompítja vagy elveszi a húsok mellékízét.
Cikkszám: ML072411
510 Ft
Az érett és kiszárított édes paprikákat tölgyfán füstölik, majd finom porrá őrlik. A spanyol konyha egyik alapvető fűszere.
Cikkszám: ML110991
480 Ft
"Összetevők: hagyma*, fokhagyma*, kapor*, jódozott só, bors* Felhasználási javaslat: A tzatziki salátaöntet port elkeverünk 1 pohár joghurttal. Ezután 1-2 kígyóuborkát durvára reszelünk, vagy vékony csíkokra gyalulunk. Enyhén sózzuk meg és hagyjuk, hogy levet eresszen, majd alaposan kinyomkodjuk az uborka levét, elkeverjük az öntettel és hűtőbe tesszük amíg az ízek összeérnek."