Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

PALEOLIT CEYLONI FAHÉJ ŐRÖLT 50G

Ár:
500 Ft (394 Ft + ÁFA)
Cikkszám: ML104544
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Greenmarket szállítási információk

Elérhetőség: Külső raktáron 2-5 nap
Szerezhető hűségpontok: 6
Szállítási díj: 1.500 Ft
Menny.:Darab

Leírás és Paraméterek

Készlet állapot Normál
Kiszerelés 50 g
Vonalkód 5999564046393

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

Cikkszám: ML014362
500 Ft
A szerecsendió kellemes, egyedi aromájú, ugyanakkor nagyon intenzív fűszer, ezért érdemes óvatosan adagolni. Hús-, vagy zöldséges ételekhez egyaránt jól illeszkedik, de mártásokat, vagy édes krémeket is gazdagíthatunk aromáival.
Cikkszám: ML110977
510 Ft
Fokhagymára emlékeztető illatú és ízű, vadon termő fűszernövény. A medvehagyma rendkívül egészséges: méregtelenít, csökkenti a vérnyomást, jót tesz az érelmeszesedés ellen, fertőtleníti a gyomrot és serkenti a bélműködést. A konyhában sokféleképpen használható: salátákhoz, levesekhez, húsokhoz, főzelékekhez, kelt tésztákhoz (töltelékként) jól illik, de készülhet belőle például pesto is.
Cikkszám: ML110975
510 Ft
Eredeti hazája a Földközi-tenger környéke, de ma már nagyüzemi módon és kiskertekben egyaránt termesztik. A növény szárított, morzsolt levele és virágzata a fűszer. Felhasználható levesek főleg krumpli- és gombaleves, főzelékek pl. krumpli, babfőzelék, mártások, húsételek, köztük szárnyas és vadhúsok, továbbá húskészítmények ízesítésére. Kacsa, bárány, birka, ürü, továbbá grillételek, májas és véres töltelékek elkészítésénél szinte nélkülözhetetlen, mert tompítja vagy elveszi a húsok mellékízét.
Cikkszám: ML072411
510 Ft
Az érett és kiszárított édes paprikákat tölgyfán füstölik, majd finom porrá őrlik. A spanyol konyha egyik alapvető fűszere.
Cikkszám: ML110991
480 Ft
"Összetevők: hagyma*, fokhagyma*, kapor*, jódozott só, bors* Felhasználási javaslat: A tzatziki salátaöntet port elkeverünk 1 pohár joghurttal. Ezután 1-2 kígyóuborkát durvára reszelünk, vagy vékony csíkokra gyalulunk. Enyhén sózzuk meg és hagyjuk, hogy levet eresszen, majd alaposan kinyomkodjuk az uborka levét, elkeverjük az öntettel és hűtőbe tesszük amíg az ízek összeérnek."